EPYC for e-Learning

Gezocht: ervaren Flex-developer

Afdrukken

Iedereen heeft dan wel de mond vol over de “ondergang” van het Adobe-imperium, wij blijven onze klanten een optimale service leveren op de toepassingen die we voor hen ontwikkeld hebben: een degelijke support, aanpassingen op maat en uitbreidingen waar nodig. Daarom zijn we dringend op zoek naar een ervaren Adobe-programmeur.

Heb jij doorgedreven programmeerervaring in ActionScript, kun je ons een paar Flash- of Flex-toepassingen voorleggen waarvan onze mond openvalt, dan bij jij de persoon die we zoeken.
Uiteraard sta je ook open voor andere technologieën: afhankelijk van je talenten en voorkeur krijg je de kans om je programmeerervaring in PHP, HTML5 en JavaScript uit te bouwen. Daarvoor krijg je natuurlijk de volle steun van je collega’s in het team. We zijn dus duidelijk op zoek naar iemand met ambitie, ambitie om een nieuwe weg in te slaan.

Wat wij te bieden hebben?
Collega’s die het verschil maken, een job die je zélf in handen mag nemen, klanten waar je trots op kunt zijn en projecten die ertoe doen.
De rest bespreken we graag samen.

Interesse?
Stuur me dan je CV mét motivatie, of –nog liever! – bel me voor een afspraak!
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
0496 66 44 63

 

Dringend gezocht: Ervaren PHP-developer met kennis van Javascript

Afdrukken
Jep, het is weer zover, we krijgen het niet meer gebolwerkt. De plank waar we ons werk op leggen buigt angstwekkend diep door, en dreigt het te begeven ... We zijn dus dringend op zoek naar versterking! Ben jij een crack in PHP en heb je kennis van front-end development met JavaScript, dan ben jij onze man/vrouw. Ook kennis van Adobe Flex & Flash (ActionScript)? Super! Neem dan snel contact met ons op voor een kennismaking. Wim Govaerts Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. 0496/66.44.63
 

Welkom op de website van EPYC

Afdrukken

People retain only 20% of what they see and 30% of what they hear. But they remember 50% of what they see and hear, and as much as 80% of what they see, hear and do simultaneosly.

Computer Technology Research Corporation

EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven.

EPYC is gespecialiseerd in de productie van vooruitstrevende e-Learningcursussen op maat. We onderscheiden ons in de markt door onze specifieke aanpak: bij EPYC vind je nl. geen saaie “e-Reading” modules. Onze producties worden integendeel altijd ondersteund met professionele multimedia. Professionele stemmen, foto’s, op maat gemaakte animaties en illustraties zijn ons handelsmerk, omdat dat het leerresultaat spectaculair beïnvloedt. Met zijn eigengereide leerconcepten als EDU-map en Knowledge Compass is EPYC uitgegroeid tot dé referentie in zijn sector.

  • aanstekelijke e-Learning
  • question based training
  • serious games
  • professionele multimedia
  • 100% maatwerk
  • unieke pedagogische aanpak