EPYC is een spin-off van de Katholieke Universiteit Leuven en werd opgericht in 2001. Zoveel jaar later kunnen we stellen dat we de nodige expertise en ervaring op het vlak van e-Learning hebben opgebouwd, en perfect weten hoe we bedrijven kunnen helpen om deze leervorm te implementeren in bestaande of nieuwe opleidingstrajecten. EPYC is vandaag een van de topspelers in de e-Learning in België.

Wim GovaertsWim Govaertsgedelegeerd bestuurder

Wim is een leer-mens in hart en nieren! Niet via het klassieke parcours van klas-krijt-bord, maar door zijn jarenlange ervaring in de educatieve software-sector. Eerst als onderzoeker aan het departement linguïstiek van de K.U.Leuven, daarna als projectleider bij een uitgeverij van educatieve games voor kinderen, en nu aan het hoofd van EPYC. Wim is vennoot, en neemt de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen. Hij staat ook in voor de commerciële kant van EPYC; hij schuimt het hele land af om de leer-microbe te verspreiden en om onze diensten te gaan voorstellen bij nieuwe (en bestaande!) klanten. En dat doet hij het liefst met de motor.

Bram Van Den BorreBram Van den BorreOperations manager

Bram is medevennoot en –zaakvoerder van ons bedrijf. Bram voelt zich helemaal in zijn sas als hij zijn petje van instructional designer mag opzetten. Dan kan hij zich helemaal laten gaan om een nieuwe, originele invalshoek uit te denken voor het project dat voorligt. Hij schat de verwachtingen van de klant heel goed in, en vertaalt ze in een vernieuwend concept. Bram schrijft de scenario’s uit en overlegt met de klant tot alles helemaal goed zit. Ook voor de divisie Hit The Road heeft Bram de redactionele leiding in handen. Hij bepaalt de algemene didactiek, leidt de redactieteams van ervaren lesgevers uit de sector, en schrijft de handboeken en leermiddelen uit. En omdat fotografie en motorrijden twee van zijn belangrijkste hobby’s zijn, rijdt hij het hele land rond om verkeerssituaties te fotograferen.

Els NiemegeertsEls NiemegeertsProject manager

En wij (Bram en Wim) die dachten te weten wat project management was! Was dat even schrikken toen Els het project management in handen nam … Els heeft zeeën ervaring opgedaan bij TeleAtlas en TomTom, ook in het buitenland. Als geen ander slaagt ze erin om elk project in goede banen te leiden. Ja uiteraard loopt er wel eens iets in het honderd, maar Els slaagt er elke keer in om de boel recht te trekken. Ze houdt het hoofd koel, onderhandelt vlotjes een nieuwe deadline of een budgetverschuiving, met klantenservice als belangrijkste devies. Hier in huis is Els de perfecte coach voor het hele team, een prima people manager, en de ideale schakel met het –ahum—management.

Faïza LegzouliFaïza LegzouliAccount manager

Faïza is de account manager voor onze divisie Hit The Road – traffic media, de uitgeverij voor leermiddelen voor het rijbewijs. Ze schuimt de rijscholen van het hele land af om boeken te leveren en om te horen wat er leeft in de sector. Rijscholen die onze boeken nog niet verkopen overtuigt ze in een handomdraai. Maar als rasechte verkoper met jaren ervaring geeft ze haar klanten ook tips om hun zaak nog beter te doen draaien.
Het gerucht gaat dat Faïza in een vorig leven nog frisco’s verkocht heeft in Alaska. Of waren dat warmtepompen in Saudi-Arabië? Wat wel zeker is, is dat ze de collega’s serieus achter de veren zit om telkens nieuwe producten te lanceren en innovatieve toepassingen te verzinnen, zodat zij haar rijscholen nog meer in de watten kan leggen … Of om het met Sergio Herman te zeggen: “een toppertje”!

MouniaMounia MiloudiSupport Assistant

TBA

I Support I SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI SupportI Support

Dieter Van RossemDieter Van RossemLead Animator

Met een kuif van hier tot in het Pajottenland, zo huppelt Dieter elke dag het kantoor binnen. Altijd even enthousiast wanneer hij mee brainstormt over nieuwe projecten. Dieter komt altijd met de meest maffe ideeën voor de grafiek/scenario’s (en vaak halen die het nog ook!). Het team motiveren en vooruit stuwen typeert hem en dat zet concepten om in volmaakte realisaties. Of beter gezegd, animaties, want Dieter is onze lead video motion animator in het team. Hiernaast springt hij graag bij als (app) webdeveloper. In zijn vrije tijd is hij gitarist in zijn band The Vaneuvilles, waar het volume van zijn Vox-amp steeds op 11 staat ‘for when he needs that extra push over the cliff’; hij doet er ook de backing vocals (“Ik zing, maar alleen de oh’kes en de ah’kes”)

Jens RoeteJens RoeteAnimator

Jens is animator, van het stille soort: geef hem een pc met daarop de Adobe Suite en je hoort hem voor de rest van de dag niet meer. Jens heeft een bachelor Grafische & digitale media; of hij zijn kennis van Adobe After Effect, Illustrator, Photoshop en de hele rest op de schoolbanken heeft geleerd, of op eigen houtje, laten we in het midden. Feit is wel dat Jens die programma’s door en door kent. Samen met Tiny tekent Jens de storyboards uit, op basis van het instructional design scenario. In zijn vrije tijd doet Jens aan hardlopen (en dat mag je letterlijk nemen), speelt hij gitaar en doet hij aan vrijwilligerswerk.

Benny RaimondiAnimator

TBA

I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate  I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate  I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I Animate I

KimKim BerckmoesMotion Designer

TBA

I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw I Draw 

Kris VanroosbroeckKris Van RoosbroeckDeveloper

Kris is application en app developer. Hij luistert naar de wensen van de klant en giet die in een gedetailleerde functionele analyse, zodat we voordat er één regel code geprogrammeerd wordt, precies weten waar we aan toe zijn. Kris is PHP-developer van natuur, maar heeft zich ondertussen ook bekwaamd in HTML5, jQuery, JavaScript, enz. Elk project dat Kris programmeert blinkt uit in helderheid en eenvoud. Eenvoud qua code, bedoelen we dan, want de projecten die hij voor EPYC realiseert, zijn meestal behoorlijk uitgebreid en complex. Het LMS-platform voor RijbewijsOpSchool van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde is zo’n projectje van Kris, en ook de online enquête-tools voor Vlerick Business School zijn van zijn hand.

Olivier CopejansOlivier CopejansWebdeveloper

Olivier is web developer. Hij heeft zich pas later tot programmeur
bekeerd, maar dat hoeft niets over de kwaliteit van zijn werk te vertellen.
Onder andere de werkbaarheidsscan voor het Sectoraal Vormingsfonds
Dienstencheques is van zijn hand. Ook de proefexamen-module op
de website VAB-Rijschool is door Olivier geschreven.In zijn vrije tijd
houdt Olivier zich bezig met muziek. Hij gaat ook twee keer per week
zwemmen, voordat hij naar kantoor komt… tenminste: dat is het
voornemen, maar om uiteenlopende redenen blijkt dat niet altijd te
lukken…

Jens EeckhoutWebdeveloper

Jens zit van bij het begin van zijn carrière in de e-Learning. Maar jong van geest, nieuwsgierig en ondernemend als we hem kennen, is hij er altijd op uit om via technologie e-learning beter, leuker en efficiënter te maken – gedaan met saaie, statische LMS-platformen en content! Moodle en Totara hebben voor Jens nog maar weinig geheimen. Jens is ook steeds op zoek naar nieuwe trends en technologieën in de PHP-wereld. Als hij na de werkuren al niet achter zijn bureau thuis zit, gaat hij af en toe squashen en verkent hij graag de Gentse restaurant-wereld.

PeterPeter De BouvereDeveloper

TBA

I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop I Develop