Ervaren back-end developer

Ervaren back-end developer

Vacature_backend_V01.jpg

Dringend gezocht

Epyc groeit. Als kool. Soms nog sneller. We zijn dringend op zoek naar versterking. We zoeken een ervaren backenddeveloper e-learning.

Je speeltuin

Je ontwikkelt samen met je collega-developers nieuwe toepassingen en oplossingen voor de meest diverse didactische vragen, van het eerste wilde idee tot de finale oplevering. Je brengt de wensen van de klant in kaart, je tekent de blauwdruk uit én je ontwikkelt de toepassing samen met je collega-ontwikkelaars.
Of het nu een interactief oefenplatform is, een doorgedreven online enquêtemodule of een testplatform waarop dagelijks honderden kandidaten de revue passeren … je zorgt ervoor dat de eindgebruiker een topervaring beleeft en zich helemaal kan concentreren op de inhoud.
Je staat in voor het onderhoud en de ondersteuning van onze bestaande platformen en toepassingen.

Wie zijn wij?

Epyc is de grootste onafhankelijke ontwikkelaar van e-learing op maat in België. Epyc is een spin-off van de K.U.Leuven, opgericht in 2001. We ontwikkelen e-learningcursussen, serious games, oefenplatformen en LMS-systemen voor bedrijven als Total, Aquafin, VDAB, Le Forem, Eandis, Electrabel, Federgon, Vlerick Business School, enz.
Ons team telt 25 medewerkers, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. In Epyc-termen houdt dat in: enthousiaste, leergierige doorzetters, jong van geest, positief ingesteld en met zin voor humor 

Wie ben jij?

Je bent een ervaren backend-ontwikkelaar met minimum 2 jaar ervaring in Laravel. Je bent vertrouwd met GIT en composer. Je hebt ervaring met Jenkins en Linux serverbeheer. Ervaring in het bouwen van een uitgebreide RESTful API zijn een extra troef.
Uiteraard geeft ervaring in agile, scrum, enz. je een streepje voor. 
Een ab-so-lu-te vereiste is dat je enthousiasme uitstraalt, professionalisme en een goeie drive. Je ziet oplossingen, geen problemen. Je beschouwt klanten niet als lastposten, maar als sparring partners.

Ons aanbod

Je nieuwe habitat:

Je komt terecht in een hechte groep van fijne collega’s, die er samen naar streven om de beste toepassingen te maken die er zijn. Dingen waarbij onze klanten hun mond openvalt van verbazing; zo intuïtief, zo eenvoudig en cool, terwijl er onder de motorkap een heel complexe, krachtige machine draait …

Het is onze missie om mensen met leuke leerervaringen goesting te doen krijgen om bij te leren en beter te worden. En daar help jij mee voor zorgen.

Wat je van ons mag verwachten:

Een bijzonder gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid, in functie van je kennis en ervaring.
Uiteraard een loon in functie daarvan, en de nodige werkmiddelen: laptop, smartphone, flexibele werkuren, … the whole enchillada!
Een pingpongtafel en een dartsbord voor een wedstrijdje tijdens de lunchpauze. En lekkere koffie, alle kleurtjes van Nespresso!
En het allerbelangrijkste: een bende fijne collega’s, die trots zijn op hun werk, hun team en hun bedrijf.

Hoe solliciteren?

Bel naar Wim, de zaakvoerder, voor een korte kennismaking. Daarna stuur je hem je motivatiebrief en CV. Graag in die volgorde, want we pakken het graag persoonlijk aan, van bij de start. Succes! Tot snel.

Selectiekantoren, recruteringsbureaus en headhunters: gelieve u te onthouden. Bij Epyc doen we onze recruteringen graag zelf.
 

Wim Govaerts

Via e-mail: wim.govaerts@epyc.be

Per telefoon: 0496 66 44 63