Ervaren operationeel

directeur e-learning

Ervaren operationeel directeur e-learning

Illustratie vacature operationeel directeur

Dringend gezocht

Epyc groeit. Als kool. Soms nog sneller. We zijn dringend op zoek naar versterking. We zoeken een ervaren operationeel directeur.

Je dagtaak

Je zorgt ervoor dat het productie-apparaat vlot draait. Simpel. 
Goeie e-learning maken is mensenwerk. Om een complex e-learning multimediaproject tot een goed einde te brengen, moeten de neuzen in dezelfde richting staan; iedereen moet over de juiste werkmiddelen, informatie en opleiding beschikken. Als operationeel directeur stuur jij een groep van zo’n 25 gedreven, creatieve medewerkers aan. Je bent een rasechte people manager die aan één blik genoeg heeft om een situatie in te schatten. En je kan de juiste toon aanslaan om mensen in beweging te krijgen.
Je werkt heel nauw samen met onze projectmanagers, zodat je een goed zicht krijgt op de workload op lange termijn en de teams adequaat kunt aansturen.


Je bewaakt de goede werking van de productie niet alleen op menselijk vlak, je waakt ook over onze goed uitgewerkte proceswerking. Je zorgt dat iedereen zich aan de conventies houdt, je zoekt continu naar verbeteringen in het productieproces. Je analyseert de werking, je bedenkt betere manieren om iets te realiseren en je implementeert nieuwe processen en procedures. Dat doe je met één doel voor ogen: leermiddelen ontwikkelen waarvan mensen goesting krijgen op bij te leren en beter te worden. Dat is onze missie.


Je vertaalt de visie en de waarden van Epyc naar interne en externe werking. Je rapporteert rechtstreeks aan het management. 

Wie zijn wij?

Epyc is de grootste onafhankelijke ontwikkelaar van e-learing op maat in België. Epyc is een spin-off van de K.U.Leuven, opgericht in 2001. We ontwikkelen e-learningcursussen, serious games, oefenplatformen en LMS-systemen voor bedrijven als Total, Aquafin, VDAB, Le Forem, Eandis, Electrabel, Federgon, Vlerick Business School, enz.


Ons team telt 25 medewerkers, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. In Epyc-termen houdt dat in: enthousiaste, leergierige doorzetters, jong van geest, positief ingesteld en met zin voor humor…

Wie ben jij?

We zoeken een doorbijter met zin voor initiatief, met een “Het kan nog nét iets beter”-mentaliteit. Kwaliteit en oog voor detail, zowel voor het eindresultaat dat we aan onze klant opleveren als voor de manier waarop we dat resultaat bereiken.


Onze baseline is “Leren met goesting!” Maar we streven er evenzeer naar dat onze mensen hier “werken met goesting”; onze mensen moeten zich goed in hun vel voelen. En daar is onze operationeel directeur de sleutel van.


We zoeken dus een enthousiaste people manager met ervaring. Een professional met een goeie drive. 

Ons aanbod

Je nieuwe habitat:

Je komt terecht in een hechte groep van fijne collega’s, die er samen naar streven om de beste toepassingen te maken die er zijn. Dingen waarbij onze klanten hun mond openvalt van verbazing; zo intuïtief, zo eenvoudig en cool, terwijl er onder de motorkap een heel complexe, krachtige machine draait …

Het is onze missie om mensen met leuke leerervaringen goesting te doen krijgen om bij te leren en beter te worden. En daar help jij mee voor zorgen.

Wat je van ons mag verwachten:

Een bijzonder gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid, in functie van je kennis en ervaring.
Uiteraard een loon in functie daarvan, en de nodige werkmiddelen: laptop, smartphone, flexibele werkuren, … the whole enchillada!


Een pingpongtafel en een dartsbord voor een wedstrijdje tijdens de lunchpauze. En lekkere koffie, alle kleurtjes van Nespresso!


En het allerbelangrijkste: een bende fijne collega’s, die trots zijn op hun werk, hun team en hun bedrijf.

Hoe solliciteren?

Bel naar Wim, de zaakvoerder, voor een korte kennismaking. Daarna stuur je hem je motivatiebrief en CV. Graag in die volgorde, want we pakken het graag persoonlijk aan, van bij de start. Succes! Tot snel.

Selectiekantoren, recruteringsbureaus en headhunters: gelieve u te onthouden. Bij Epyc doen we onze recruteringen graag zelf.
 

Wim Govaerts

Via e-mail: wim.govaerts@epyc.be

Per telefoon: 0496 66 44 63