Ervaren projectleider e-learning

Ervaren projectleider e-learning

Vacature_PM_V01.jpg

Dringend gezocht

Epyc groeit. Als kool. Soms nog sneller. We zijn dringend op zoek naar versterking. We zoeken een ervaren projectleider e-learning.

Je dagtaak

Je leidt een project van begin tot einde, Jij bent hét aanspreekpunt voor alle partijen, de klant, de vakexperts, de leverancier en je projectcollega’s op kantoor.
Je zorgt ervoor dat het Epyc-raderwerk gesmeerd loopt en je grijpt in waar nodig. Vertraging, onvoorziene obstakels, technische complicaties, een afwezige collega, … jij zoekt en vindt meteen de gepaste oplossing. Je reageert meteen, gepast en professioneel. En altijd met een glimlach. Of beter nog: je kijkt zo ver vooruit dat je de problemen gewoon te snel af bent. Je anticipeert dus op vragen van je klant, obstakels en -komt-ie- “uitdagingen” ...

En natuurlijk zorg je ervoor dat alles binnen de ingeschatte tijd gebeurt, en dus binnen het vooropgestelde budget. Maar je doet meer dan enkel de planning en het budget in de hand houden: je duikt ook zelf in het project, je beoordeelt, denkt mee concepten uit, je stuurt bij, zodat je zelf 100% achter je projecten staat en wat we opleveren ook altijd die typische Epyc-stempel draagt.

Je bent een echte spelverdeler: je stuurt de projectcollega’s enthousiast aan, je motiveert hen om het allerbeste van zichzelf te geven, en te streven naar een optimaal resultaat.

Je werkt nauw samen met Julie, de teamlead en de andere projectmanagers. Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen goesting heeft in onze creatieve leeroplossingen! Want bij ons gebeurt alles met goesting: onze klanten leren met goesting, ze spelen met goesting, en wij werken met goesting!


Ook goesting?!

Wie zijn wij?

Epyc is de grootste onafhankelijke ontwikkelaar van e-learing op maat in België. Epyc is een spin-off van de K.U.Leuven, opgericht in 2001. We ontwikkelen e-learningcursussen, serious games, oefenplatformen en LMS-systemen voor bedrijven als Total, Aquafin, VDAB, Le Forem, Eandis, Electrabel, Federgon, Vlerick Business School, enz.


Ons team telt 25 medewerkers, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. In Epyc-termen houdt dat in: enthousiaste, leergierige doorzetters, jong van geest, positief ingesteld en met zin voor humor…

Wie ben jij?

Project management kun je niet echt leren, je hebt dat in het bloed, of je hebt het niet … Uiteraard heb je de nodige geloofsbrieven, certificaten, trainingen en ervaring. Maar we pinnen ons niet vast op één bepaald diploma, … zolang je er maar naar streeft om alles in goede banen te leiden, te zoeken naar betere processen, kortere deadlines, enz.


Uiteraard geeft ervaring in e-Learning, pedagogie en IT je een streepje voor …
Maar wat een ab-so-lu-te vereiste is, is dat je enthousiasme uitstraalt, professionalisme en een goeie drive. Jij staat aan het roer van je projecten, jij bepaalt de spelregels, en dat moet er van afspatten!! Een enthousiaste bordercollie, quoi!

Ons aanbod

Je nieuwe habitat:

Je komt terecht in een hechte groep van fijne collega’s, die er samen naar streven om de beste toepassingen te maken die er zijn. Dingen waarbij onze klanten hun mond openvalt van verbazing; zo intuïtief, zo eenvoudig en cool, terwijl er onder de motorkap een heel complexe, krachtige machine draait …


Het is onze missie om mensen met leuke leerervaringen goesting te doen krijgen op bij te leren en beter te worden. En daar help jij mee voor zorgen

Wat je van ons mag verwachten:

Een bijzonder gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid, in functie van je kennis en ervaring.
Uiteraard een loon in functie daarvan, en de nodige werkmiddelen: laptop, smartphone, flexibele werkuren, … the whole enchillada!


Een pingpongtafel en een dartsbord voor een wedstrijdje tijdens de lunchpauze. En lekkere koffie, alle kleurtjes van Nespresso!


En het allerbelangrijkste: een bende fijne collega’s, die trots zijn op hun werk, hun team en hun bedrijf.

Hoe solliciteren?

Bel naar Wim, de zaakvoerder, voor een korte kennismaking. Daarna stuur je hem je motivatiebrief en CV. Graag in die volgorde, want we pakken het graag persoonlijk aan, van bij de start. Succes! Tot snel.

Wim Govaerts

Via e-mail: wim.govaerts@epyc.be

Per telefoon: 0496 66 44 63