Ervaren projectmanager e-learning

Ervaren projectmanager e-learning

PM-vacature3.png

Epyc groeit. We hebben daarom nood aan versterking en zoeken een ervaren projectmanager e-learning.

Wie wij zijn

Epyc is de grootste onafhankelijke speler in België op het vlak van e-learning op maat. Sinds het ontstaan van Epyc als spin-off van de K.U.Leuven in 2001, maken we e-learningcursussen, serious games, oefenplatformen en LMS-systemen voor bedrijven als Total, Aquafin, VDAB, Le Forem, Eandis, Electrabel, Federgon, en vele anderen. Daarnaast biedt Epyc een aantal online cursussen aan in eigen beheer en een e-learning totaalconcept voor rijscholen.


Ons team telt 25 medewerkers, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. In Epyc-termen houdt dat in: enthousiaste, leergierige doorzetters, jong van geest, positief ingesteld en met zin voor humor…

Jouw rol

Je leidt een project van begin tot einde en bent daarbij hét aanspreekpunt voor alle betrokken partijen: de klant, de vakexperts, de leverancier(s) en je projectcollega’s op kantoor.
Je zorgt ervoor dat het Epyc-raderwerk gesmeerd loopt en je grijpt in waar nodig. Vertraging, onvoorziene obstakels, technische complicaties, een afwezige collega, … Je reageert meteen, gepast en professioneel. En altijd met een glimlach. Jij zoekt en vindt meteen de gepaste oplossing en communiceert daar duidelijk over met de collega's zodat iedereen vlotjes op de hoogte blijft van de wendingen binnen het project. Of beter nog: je kijkt zo ver vooruit dat je de problemen gewoon te snel af bent. Je anticipeert dus op vragen van je klant, obstakels en -komt-ie- “uitdagingen".


Verder ben je een echte spelverdeler: je stuurt de projectcollega's aan, motiveert hen om het allerbeste van zichzelf te geven en te streven naar een optimaal resultaat. Natuurlijk zorg je ervoor dat alles binnen de ingeschatte tijd en het vooropgestelde budget gebeurt. Maar je doet meer dan enkel de planning en het budget in de hand houden: je duikt waar mogelijk ook zelf in het project, je beoordeelt, denkt mee concepten uit, je stuurt bij, zodat je zelf 100% achter je projecten staat en wat we opleveren ook altijd die typische Epyc-stempel draagt.


Uiteraard werk je nauw samen met de andere projectmanagers en je teamlead om expertise te delen en de kwaliteit van het projectmanagement naar een hoger niveau te tillen. Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen goesting heeft in onze creatieve leeroplossingen! Want bij ons gebeurt alles met goesting: onze klanten leren met goesting, en wij werken met goesting!

Welk vlees we in de kuip verwachten

Goesting gekregen? Als projectmanager ben je een duizendpoot en krijg je energie van verschillende balletjes tegelijk in de lucht te houden. Je deinst niet terug voor obstakels op je projectpad en bezit de nodige change management capaciteiten om onze klantentevredenheid hoog te houden.  


Projectmanagement zit in je bloed. Uiteraard heb je de nodige geloofsbrieven, trainingen en ervaring. Maar we pinnen ons niet vast op één bepaald diploma of certificaat. Belangrijker is dat je er altijd naar streeft om alles in goede banen te leiden, te zoeken naar oplossingen en tevreden klanten te hebben.


Uiteraard geeft kennis en ervaring in agile, scrum, PMI of Prince 2 je een streepje voor. En ervaring in e-Learning, pedagogie en IT zijn goed voor nog een paar extra streepjes. Maar wat een ab-so-lu-te vereiste is, is dat je enthousiasme uitstraalt, professionalisme en een goeie drive. Jij staat aan het roer van je projecten, jij bepaalt de spelregels, en dat moet er van afspatten!

Je nieuwe habitat

Je komt terecht in een hechte groep van fijne en zorgzame collega’s, die er samen naar streven om de beste leeroplossingen te maken die er zijn. Dingen die de mond van onze klanten doen openvallen van verbazing; zo intuïtief, zo eenvoudig en cool, zo innovatief, terwijl er onder de motorkap een heel complexe, krachtige machine draait.


Het is onze missie om mensen met leuke leerervaringen goesting te doen krijgen om bij te leren en beter te worden. En daar help jij mee voor zorgen.

Wat jij van ons mag verwachten

Een bijzonder gevarieerde en uitdagende job, die je grotendeels zélf mag invullen, op basis van je kennis en ervaring.
Uiteraard een loon in functie daarvan, en de nodige werkmiddelen: laptop, smartphone, auto,… Verder ook lekkere koffie, ruimte voor ontspanning, grote flexibiliteit in waar en wanneer je werkt… the whole enchillada!
En het allerbelangrijkste: een bende fijne collega’s, die trots zijn op hun werk, hun team en hun bedrijf Epyc.

Hoe solliciteren?

Bel of e-mail naar Julie, onze Teamlead Projectmanagement, voor een eerste kennismaking. Daarna stuur je haar je motivatiebrief en CV. Graag in die volgorde, want we pakken het graag persoonlijk aan, van bij de start. Succes! Tot snel.


Deze vacature is niet beschikbaar voor selectiekantoren, rekruteringsbureaus en headhunters.

Julie Rogiest

Via e-mail: julie.rogiest@epyc.be

Per telefoon: 0486/ 92 74 28