Junior back-end developer

Junior back-end developer

Vacature_backend_V01.jpg

Dringend gezocht

Epyc groeit. Als kool. Soms nog sneller. We zijn dringend op zoek naar versterking. We zoeken een startende developer met kennis van PHP.

Je dagtaak

Epyc heeft heel wat krachtige leer-,  oefen- en testplatformen online staan, waarop jaarlijks meerdere tienduizenden kandidaten de revue passeren. 


Je ondersteunt onze office manager, die het klantencontact en de eerstelijnssupport voor haar rekening neemt. Als zij het niet opgelost krijgt, help je onze klanten met hun vragen en opmerkingen. Je werkt verbetervoorstellen uit, je schrijft de code en je implementeert die, zodat alle toepassingen vlotjes blijven lopen. Uiteraard doe je dat in overleg met je ervaren collega’s uit het development-team. Zij staan je bij en helpen je door dik en dun.


Na een grondige inloopperiode word jij het aanspreekpunt voor alle productondersteuning van onze toepassingen én zorg jij voor de doorontwikkeling ervan. Zo groei jij stilaan uit tot interne product owner van onze platformen.


Je bent een echte teamplayer: je rapporteert aan de teamlead, je werkt nauw samen met de eerstelijnssupport en je bedient onze klanten snel, efficiënt en professioneel.
Samen zorgen jullie ervoor dat iedereen goesting heeft in onze creatieve leeroplossingen! Want bij ons gebeurt alles met goesting: onze klanten leren met goesting, ze spelen met goesting, en wij werken met goesting!


Ook goesting?!

Wie zijn wij?

Epyc is de grootste onafhankelijke ontwikkelaar van e-learing op maat in België. Epyc is een spin-off van de K.U.Leuven, opgericht in 2001. We ontwikkelen e-learningcursussen, serious games, oefenplatformen en LMS-systemen voor bedrijven als Total, Aquafin, VDAB, Le Forem, Eandis, Electrabel, Federgon, Vlerick Business School, enz.


Ons team telt 25 medewerkers, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. In Epyc-termen houdt dat in: enthousiaste, leergierige doorzetters, jong van geest, positief ingesteld en met zin voor humor…

Wie ben jij?

Je bent een startende PHP-developer met een hart voor klantensupport. Uiteraard sta je graag in contact met klanten. Je schrikt er niet voor terug om in oude code te duiken. Je maakt je de bestaande applicaties eigen, zodat je mee kunt nadenken over verbetervoorstellen en productvernieuwing.
Je bent een echte PHP’er. Kennis van Zend en Laravel spelen in je voordeel. Ook ervaring in agile, scrum, enz. geven je een streepje voor.


Een ab-so-lu-te vereiste is dat je enthousiasme uitstraalt, professionalisme en een goeie drive. Jij bent het die met oplossingen komt, altijd met de glimlach.

Ons aanbod

Je nieuwe habitat:

Je komt terecht in een hechte groep van fijne collega’s, die er samen naar streven om de beste toepassingen te maken die er zijn. Dingen waarbij onze klanten hun mond openvalt van verbazing; zo intuïtief, zo eenvoudig en cool, terwijl er onder de motorkap een heel complexe, krachtige machine draait …

Het is onze missie om mensen met leuke leerervaringen goesting te doen krijgen om bij te leren en beter te worden. En daar help jij mee voor zorgen.

Wat je van ons mag verwachten:

Een bijzonder gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid, in functie van je kennis en ervaring.
Uiteraard een loon in functie daarvan, en de nodige werkmiddelen: laptop, smartphone, flexibele werkuren, … the whole enchillada!


Een pingpongtafel en een dartsbord voor een wedstrijdje tijdens de lunchpauze. En lekkere koffie, alle kleurtjes van Nespresso!


En het allerbelangrijkste: een bende fijne collega’s, die trots zijn op hun werk, hun team en hun bedrijf.

Hoe solliciteren?

Bel naar Wim, de zaakvoerder, voor een korte kennismaking. Daarna stuur je hem je motivatiebrief en CV. Graag in die volgorde, want we pakken het graag persoonlijk aan, van bij de start. Succes! Tot snel.

Selectiekantoren, recruteringsbureaus en headhunters: gelieve u te onthouden. Bij Epyc doen we onze recruteringen graag zelf.
 

Wim Govaerts

Via e-mail: wim.govaerts@epyc.be

Per telefoon: 0496 66 44 63