Senior front-end developer

Senior front-end developer

Vacature_Frontend_V02.jpg

Dringend gezocht

Epyc groeit. Als kool. Soms nog sneller. We zijn dringend op zoek naar versterking. We zoeken een senior frontenddeveloper e-learning.

Je speeltuin

Epyc maakt e-learning en educatieve software op maat. Dat doen we al sinds 2001, en we doen dat blijkbaar goed. Steeds meer klanten kloppen aan om hen te helpen bij het uitdenken van een creatief educatief concept. Of het nu gaat om een klassieke e-learning, een serious game of een online tool … wij bezorgen mensen een leuke leerervaring, waarvan ze goesting krijgen om bij te leren en beter te worden. Mensen laten leren met goesting, dat is onze missie!

We groeien. Als kool. Soms nog sneller. Momenteel zijn we met dik 20, stuk voor stuk fijne, creatieve doorbijters die er hun werk van maken om de beste e-learning te maken die je kunt vinden. Wil jij erbij?

Wie zijn wij?

Epyc is de grootste onafhankelijke ontwikkelaar van e-learing op maat in België. Epyc is een spin-off van de K.U.Leuven, opgericht in 2001. We ontwikkelen e-learningcursussen, serious games, oefenplatformen en LMS-systemen voor bedrijven als Total, Aquafin, VDAB, Le Forem, Eandis, Electrabel, Federgon, Vlerick Business School, enz.
Ons team telt 25 medewerkers, stuk voor stuk uit het juiste hout gesneden. In Epyc-termen houdt dat in: enthousiaste, leergierige doorzetters, jong van geest, positief ingesteld en met zin voor humor …

Wie ben jij?

  • Je bent een echte senior frontend-developer.

  • Je hebt professionele ervaring in JavaScript web frameworks, bij voorkeur Angular.

  • Je hebt doorgedreven kennis van HTML, CSS, JavaScript & Typescript.

  • Je hebt ervaring met Redux en RxJS.

  • Je bent vertouwd met Git.

  • Je hebt ervaring met agile software development; ervaring met SaaS-ontwikkeling strekt tot aanbeveling.

  • Ervaring met scss is een pluspunt.

Ons aanbod

Je nieuwe habitat:

Je komt terecht in een hechte groep van fijne collega’s, die er samen naar streven om de beste toepassingen te maken die er zijn. Dingen waarbij onze klanten hun mond openvalt van verbazing; zo intuïtief, zo eenvoudig en cool, terwijl er onder de motorkap een heel complexe, krachtige machine draait …

Het is onze missie om mensen met leuke leerervaringen goesting te doen krijgen om bij te leren en beter te worden. En daar help jij mee voor zorgen.

Wat je van ons mag verwachten?

Een bijzonder gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid, in functie van je kennis en ervaring.

Uiteraard een loon in functie daarvan, en de nodige werkmiddelen: laptop, smartphone, flexibele werkuren, … the whole enchillada!

Een pingpongtafel en een dartsbord voor een wedstrijdje tijdens de lunchpauze. En lekkere koffie, alle kleurtjes van Nespresso!

En het allerbelangrijkste: een bende fijne collega’s, die trots zijn op hun werk, hun team en hun bedrijf.

Hoe solliciteren?

Bel naar Wim, de zaakvoerder, voor een korte kennismaking. Daarna stuur je hem je motivatiebrief en CV. Graag in die volgorde, want we pakken het graag persoonlijk aan, van bij de start. Succes! Tot snel.

 

Selectiekantoren, recruteringsbureaus en headhunters: gelieve u te onthouden. Bij Epyc doen we onze recruteringen graag zelf.

 

Wim Govaerts

Via e-mail: wim.govaerts@epyc.be

Per telefoon: 0496 66 44 63