E-learning op maat

E-learning

op maat

People retain only 20% of what they see and 30% of what they hear. But they remember 50% of what they see and hear, and as much as 80% of what they see, hear and do simultaneosly.

Dit citaat verwoordt perfect onze visie op e-Learning. Daarom trekken we waar mogelijk resoltuut de multimedia-kaart. Video, animatie en geluid worden slim gecombineerd met een minimum aan tekst op het scherm … want computers zijn er niet op te lezen, maar wel om te doen en te beleven!

Hebt u een opleiding die u graag wilt omzetten in een aanstekelijk e-Learningtraject? Wij doen dat

Animaties

Multimedia

animaties

We hebben echt niet veel tijd nodig om uw boodschap uit te leggen, hooguit een minuutje …
Als u een leuke formule zoekt voor uw “elevator pitch” over een nieuwe dienst, een nieuwe toepassing of een nieuw product, zetten wij dat idee graag om in een leuk, aantrekkelijk filmpje. Een filmpje dat u niet alleen in de lift kunt afspelen, maar kunt doorsturen via sociale media. Of hoe een verkoopspraatje een virus kan worden …

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een Pecha Kucha

Bent u aan het oefenen voor een elevator-pitch? We zijn benieuwd!

Serious gaming

Serious

gaming

Spelen is voor mens en dier veruit de meest efficiënte leervorm!
Spelenderwijs leren is wat je als kind gedaan hebt om de wereld te leren kennen. Zo heb je taal onder de knie gekregen. Maar ook lopen en springen, rekenen en tellen, denken en redeneren heb je spelenderwijs geleerd.

EPYC zet uw leerdoel om in een pedagogisch spelconcept zonder weerga:

  • Meeslepende case study’s
  • Uitdagende opdrachten
  • Oefenen en proberen
  • Inleven en experimenteren

Met deze sleutelbegrippen gaan onze e-Learning specialisten voor u aan de slag. In nauw overleg werkt ons team een spelconcept uit op maat van uw organisatie.

Hebt u een project dat u graag in een serious game wilt gieten? Graag!

Online Survey

tools

Wilt u uw organisatie eens grondig doorlichten om te zien of jullie “goe bezig” zijn? Of wilt u uw teams de kans geven om zich eens kritisch tegen het licht te houden, en hun sterke en zwakke punten in kaart te brengen? Onze analysten zitten samen met de applicatie-architecten graag met u rond de tafel om uw ideeën te bespreken.
Het resultaat van een enquête is meestal een lijvig verslag, waarin de sterktes en de werkpunten in kaart worden gebracht, met statistische informatie, of een concreet actieplan waarmee u in uw organisatie aan de slag kunt. Net dat ietsje meer dan de feedback bij een Flair-enquête …

Wilt u weten hoe we zo’n project aanpakken? Stuur ons een fax!